Financieel planner

Financiële zaken goed op elkaar afstemmen

Wat is mijn netto besteedbaar inkomen na overlijden van mijn partner? Wat is het vermogen in de nieuwe situatie en zijn er schulden? Heb ik recht op nabestaanden- of wezenpensioen, of allebei?

13

Ed Moons is de financieel planner uit het team van De Nalatenschapsregisseur. 

“Ik werk al zo’n 15 jaar samen met Ed. Hoe complex of ongewoon het probleem ook is, Ed zoekt altijd een passende oplossing. Hij kijkt niet alleen naar het probleem, maar vooral ook naar de mens die er achter zit. Ed biedt aandacht, denkt mee en anticipeert. Wanneer bijvoorbeeld van een nabestaande in kaart moet worden gebracht wat de financiële behoefte per maand is, bekijkt hij naast de vaste lasten ook hoe de bestaande levensstijl kan worden gewaarborgd. Zijn werktijden zijn het best te benoemen als 7 dagen per week, 24 uur per dag.”

Een overlijden heeft vaak grote financiële consequenties voor nabestaanden. Ed Moons biedt praktische oplossingen om financiële zaken goed op elkaar af stemmen en kan u daarover adviseren. Het is verstandig tijdens uw leven al goed over deze zaken na te denken en ze voor te bereiden. De financieel planner helpt u graag de financiële zaken helder in kaart te brengen.