Notaris

Is er een testament? Wie zijn de erfgenamen? Hoe kan ik de nalatenschap verwerpen? Wat moet ik doen als ik een nalatenschap “beneficiair” aanvaard?

6

De eigentijdse notaris Sandra Viveen is een van de specialisten van De Nalatenschapsregisseur.

“Een notaris wordt vaak beschreven als statisch en stoffig en er is geen ruimte voor een persoonlijke aanpak. Sandra Viveen is daarentegen een notaris van deze tijd en houdt rekening met de wensen van de klant. Ze heeft een chatspreekuur, geeft advies via Skype en komt bij de klant thuis. Haar uitgangspunt is dat de klant op de beste manier moet worden geholpen. Ik ben blij dat Sandra als moderne notaris in mijn team zit.”

Bij de afwikkeling van een nalatenschap is een notaris een belangrijke en vaak onmisbare adviseur. Denkt u aan een erfenis waarbij een testament aan de orde is. Sandra Viveen kan u hulp bieden bij de aangifte van de erfbelasting (successierechten) en verklaring van erfrecht. Daarnaast kan zij ook helderheid geven over ingewikkelde akten, zoals vestiging vruchtgebruik, akte van boedelbeschrijving, akte afgifte legaten en/of de akte van verdeling. Sandra spreekt uw taal en zal de akte zo helder mogelijk uitleggen, zodat u weet waar u voor tekent.

U heeft maar een beperkte tijd om te beslissen wat u met een erfenis wilt doen en hoe u dat regelt. Onze notaris kan u assisteren, maar u ook voorbereiden op uw eigen testament en erfenis.